Şehit Evine Kara Haber Ulaştı

Siirt`in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk köyü karakoluna yapılan saldırı ve ardından çıkan çatışmada şehit olan 6 askerden Adem Yörük`ün acı haberi, Antalya`nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde yaşayan ailesine ulaştı.

Terhisine 35 gün kalan Er Adem Yörük`ün şehit olduğu haberi, Korkuteli`ne bağlı Küçükköy beldesinde yaşayan ailesine gece saatlerinde Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erkan Özçelik, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Volkan Onay ve askeri personel tarafından verildi. Şehidin babası İlyas Yörük`ün Güney Mahallesi`ndeki evine sağlık görevlileri ile birlikte giden yetkililer, acı haberi verdi. Haber üzerine şehidin babası İlyas, annesi Meryem ve şehidin 2 kardeşiile yakınları sinir krizi geçirdi. Sağlık görevlileri aile fertlerini sakinleştirmeye çalıştı. Şehit erin baba evininin önüne dev bir Türk bayrağı asıldı.

90/2 tertip devre kaybı olarak Küçükköy kasabasından askere giden 25 gençten biri olan şehit Adem Yörük`ün cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Küçükköy Aile Mezarlığı`nda toprağa verilecek

Kaynak: İHA