Emlak Almanın Tam Zamanı

Avrupa`daki ekonomik krizin Türkiye`ye yansıyıp yansımayacağı tartışılırken, 2011 yılını verimli kapatan emlakçılar, 2012`de işlerin daha iyi olacağına inanıyor.

Emlak Almanın Tam Zamanı
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Ahmet Gür, gayrimenkulun her zaman yatırımcısını sevindirdiğini dile getirdi. Her zaman en iyi yatırımın gayrimenkul olduğunun altını çizen Gür, yaz döneminde verimli bir sezon geçirdiklerini, okulların açılmasıyla yeni bir hareketlenmenin başladığını vurguladı. Gür, "Bu işin içinde olan bizleriz. Neyin ne olacağını biz daha iyi biliriz. Şu anda gayrimenkul satışları artış yönünde bir grafik sergiliyor. Verimli bir yaz döneminigeride bıraktık. Bursa`da gelişen bir inşaat sektörü var. Herkesin kesesine göre evler yapılıyor. Emlak almak için vakit kaybedilmemeli. Bazı dönemlerde satışlarda duraksama oldu. Şu an işler yolunda. Alıcı da memnun, satıcı da" dedi

"KRİZ ENDİŞESİ GAYRİMENKULÜ ETKİLEMEDİ" Bursa`nın Türkiye`nin en çok göç alan şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Gür, konut ihtiyacının hiçbir zaman bitmeyeceğini dile getirdi. Her gün bir apartman inşaatının bittiğini söyleyen Gür, Avrupa`da yaşanan ekonomik krizin Türkiye`yi etkilemesinden endişe etmediklerini anlattı. Gür, "Ramazan ayından sonra işler hız kazandı. Yeni eğitim ve öğretim dönemi başladı. Sonbahar ayı bizim için bereket ayıdır. ABD`de mortgage sistemi çöktü. Ama biz kendi Mortgage`ımızı oluşturduk. Emlak sektöründe birkriz beklentisi yok. Sektör iyi yolda. 2011 yılında çok güzel mesajlar aldık. 2012 yılında daha güzel hareketlenmeler olacak" diye konuştu.
Kaynak: İHA