Gül, Cuma Namazını Tarabya`da Kıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını kıldığı Tarabya`daki Kalenderüstü Camii`nde ayakkabı bağcıklarını bağlarken görüntülendi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı cami çıkışında ayakkabılarını giyen Gül, daha sonra bağcıklarını bağlamak için bir kenara geçti. Bir bağcığını ayakta bağlayan Gül, daha sonra ayağını basamağa koyarak ikinci bağcığını da bağladı. Görüntülendiğini fark edince gülümseyen Gül, sonrasında kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaştı.

Bu sırada üzerinde sünnet kıyafeti bulunan Arda Arat`la yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Gül, çocuğa cumhuriyet altını taktı. İlköğretim 4. sınıf öğrencisi Arda Arat, "Cumhurbaşkanı`nı sünnet düğünüme davet ettim. Geleceğini söyledi" dedi. Aileyle hatıra fotoğrafı da çektiren Gül, camiden ayrılarak Tarabya Köşkü`ne geçti.

Gül, Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yücel Kanpolat ile Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Kuruluşları Federasyonu Başkanı Tadateru Konoe`yi ayrı ayrı kabul edecek.
Kaynak: İHA