Engelli Çiftin Altı Yıllık Aşkında Mutlu Son

Kocaeli Rehabilitasyon Merkezi`nde yaşayan bedensel engelli Şenol Ünsal ile gözleri görmeyen Badegül Sütemen, düzenlenen bir düğünle dünya evine girdi.

Engelli Çiftin Altı Yıllık Aşkında Mutlu Son
Çift, engellerine rağmen mutlu olduklarını ve birbirlerinin eksiklerini tamamlamaya hazır olduklarını söyledi. Kocaeli Rehabilitasyon Merkezi`nde gerçekleşen nikahı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan kıydı. Nikaha, Vali Yardımcısı Ali Sözen, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamdi Kadıoğlu ve rehabilitasyon merkezi sakinleri katıldı. Vali Yardımcısı Ali Sözen çifte nikahtan hemen önce nişan yüzüklerini taktı. Evlilik işlemi boyunca kurdelesi kesilmeyen çiftin nikahı kıyıldıktan sonra nişanlanmış olmaları renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı ,evlilik cüzdanını geline verdi.Nikahın ardından rehabilitasyon merkezi sakinleri davul zurna eşliğinde eğlendi. Rehabilitasyon merkezi sakinlerinden Şenol ve Badegül çiftinin hikayesi 6 yıl önceye dayanıyor. İkisi de 10 yıl önce geçirdikleri kazalar sonucu hayatlarına engelli bir vatandaş olarak devam etmeye başladılar ve Sakarya Rehabilitasyon Merkezinde tanıştılar. Daha sonra ayrılmak zorunda kalan çiftten Şenol Ünsal, Kocaeli`ne, Badegül Sütemen de Diyarbakır`a gitti. Ancak, güçlü olan aşkları yetkililerin de yardımıyla nikah masasına taşındı. Diyarbakır`dan Kocaeli`ne gelen Badegül Sütemen`e evlilik teklifieden Şenol Ünsal, Badegül hanımın "6 yıldan beri bugünü bekliyordum" cevabıyla evlilik hayatına ilk adımı attı. Bundan sonra kendisinin eşinin gözleri eşinin de ayakları olduğunu söyleyen Şenol Ünsal evli olduğuna hâla inanamadığını söyledi. Badegül Ünsal da, eşini çok sevdiğini ve birbirlerini tamamlayacaklarını düşündüğünü anlattı.

Yeni evli çift yasalar gereği rehabilitasyon merkezinde kalamayacakları için Şenol Ünsal`ın ablasının Ankara`daki evinde kalacakları belirtildi.
Kaynak: İHA