Bozova Kaymakamı Evinde Ölü Bulundu

Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Caner Akgün, evinde ölü bulundu.

Kaymakamın intihar ettiği öne sürüldü. Konu ile ilgili yetkili makamlar şu ana kadar bir açıklama yapmadı. Kaymakamın eşinin il dışında sınava hazırlandığı öğrenildi.

Yaklaşık bir yıldır Bozova’da kaymakamlık görevini yürüten Caner Akgün, sabah saatlerinde evinde ölü bulundu. Kaymakamın, konutu önünde bekleyen polisten beylik tabancasını alarak intihar ettiği iddia edildi. Nöbetçi polisin, kaymakam içeri girdikten sonra silah sesinin gelmesi üzerine emniyete haber verdiği öğrenildi.
Cumhuriyet savcısının incelemesi yaklaşık 3 saat sürdü. Kaymakamın evde tek başına olduğu, maliye uzmanı eşinin gireceği bir sınav için Ankara’da sınava hazırlandığı kaydedildi. Kaymakam’ın soruşturma geçirdiği iddia edilirken, intihardan önce "Ölümümden kimse sorumlu değildir." diye yazdığı ifade edildi.
Kaymakam Caner Akgün çevresinde sevilen biri olarak biliniyordu. Olayın duyulması üzerine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve diğer ilçelerin kaymakamları sabah saatlerinde Bozova'ya geldi. Savcı ve olay yeri polisinin ardından ambulans ile Şanlıurfa'ya getirilen Kaymakam Caner Akgün'ün cenazesi Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.