Nagehan Alçı-Barış Yarkadaş kavgası

Gazeteci-Yazar Nagehan Alçı, Med Cezir'de "PKK'yı ve terörü bitirmeye kararlı siyasi iradeyi eleştirenleri, ben PKK'nın içindeki saldırgan kanatla yan yana koyuyorum" deyince stüdyoda hararetli tartışmalar yaşandı.

Nagehan Alçı-Barış Yarkadaş kavgası
BEYAZ TV ekranlarında yayınlanan Latit Şimşek Moderatörlüğündeki, Gazeteci Yazar Nagehan Alçı'nın yorumcu olarak katıldı Med Cezir'in dünkü konuğu Gazeteci Barış Yarkadaş'tı. Terörün sonlandırılması için ne yapılması gerektiği tartışılan programda, Alçı ile Yarkadaş'ı birbirine düşürdü. İkili cnalı yayında hararetli tarışmalar yaşadı.

PKK'yı ve terörü bitirmeye kararlı siyasi iradeyi eleştirenleri, PKK'nın içindeki saldırgan kanatla yan yana koyduğunu söyleyen Alçı'ya, Yarkadaş, "Ne ilgisi var" diye çıkıştı.

Buna karşılık Alçı, "Kusura bakmasınlar, bu görüşmelerin bir yanılgı olduğunu söylemek bu vatana ihanettir ve PKK sorununun bitmemesi istemektir" şeklinde konuştu.

Faili meçhul cinayetler konusunu açan Yakadaş, "CHP AK Parti'ye defalarca çağrı yaptı, faili meçhulleri araştıralım dedi. AK Parti meseleyi esasen çözmek istemediği için bu konuya yaklaşmadı" yorumunda bulundu.

Alçı buna itiraz ederek, "Yapma Allah aşkına. AK Parti geldiğinden beri faili meçhul cinayet kalmadı" karşılığını verdi.

"Nerede kalmadı" diye çıkışan Yarkadaş, "Sezgin Tanıkulu'nun araştırması var. 11 tane faili meçhul var AK Parti döneminde" dedi.

Bunun üzerine Alçı, "Yapmayın faili meçhul nereden devam ediyor. Ben sizin söylediklerinizin hiç birine katılmıyorum. Bu sonu gelmeyecek tartışmalara saplanacağımıza CHP'yle ilgili şeyleri duymak istiyorum" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE

Nagehan Alçı-Barış Yarkadaş kavgası