Festivalde Görünmez Kaza

İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da geleneksel olarak düzenlenen Üçüncü Kavacık Üzüm Festivalinde bu yıl bir kaza yaşandı.

Festivalde Görünmez Kaza
Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün de katıldığı festival yoğun kalabalığı ağırladı. Festivale bölgede yaşayan köylülerin yanı sıra çeşitli ilçelerden de ziyaretçiler akın etti. Köy meydanına kurulan platformda İzmirli sanatçılar Ali Çakar, Halil Akgün, Güler Esen sevilen şarkılar ile festivale katılanlara müzik ziyafeti sundu, Komedi Dans 3'lüsü grubunun gösterileri de katılımcılar eğlenceli dakikalar yaşadı. Festivalde sahne alan bir diğer isim de Gözde İşyapan dı. En son sahne alan İşyapan'ı kuliste hazırlıklarını sürdürdüğü sırada elektrik çarptı. Saç kurutma makinesinden kaynaklandığı belirtilen çarpmanın etkisiyle yere yığılan İşyapan'a ilk müdahale kuliste yanında bulunan yakınları tarafından geldi. Başına ayakkabılar ile destek sağlanan İşyapan, kısa süreli çarpmanın etkisinden dolayı büyük şok yaşadığını ve çok korktuğunu dile getirerek "Bir anda ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. Ama şimdiiyiyim" diye konuştu

Kızının başından biran olsun ayrılmayan anne Ayşe İşyapan da korktuğunu ve kızının durumunun iyi olduğuna sevindiğini söyledi. Gözde İşyapan kısa süren bir dinlenmenin ardından Kavacık Üçüncü Üzüm Festivali'nda sahne aldı.
Kaynak: İHA