''Patlamayı odamdan duydum''
Ankara'da meydana gelen patlama ile ilgili bir açıklama da Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'dan geldi. Atalay, Ankara'daki patlamayı Yeni Başbakanlık binasındaki odasından duyduğunu ve ilgililere hemen talimat verdiğini söyledi.

Patlamayı yeni Başbakanlık binasındaki odasından duyduğunu söyleyen Atalay, hemen ilgililere talimat verdiğini kaydetti.
Patlamayla ilgili basında verilen haberleri de eleştiren Atalay, ''Daha bende bile hiçbir bilgi yokken abartılı haberler veriliyordu. Kendi ellerinde de hiçbir bilgi yok. Bir patlama duyuldu geride dumanlar gördüler ama öyle senaryolar yazdılar ki... Felaket senaryoları yazmada bizim basınımız birebir maşallah... Lütfen bunu yapmayın'' diye konuştu.
Olayı hassasiyetle takip ettiklerini bildiren Atalay, ''Olayla ilgili bütün yetkililerimiz çalışıyor. Olayın sebebi bizim için çok önemli onu da en kısa süre içerisinde inşallah açıklarız'' dedi.
