Al Pacino, Türkiye'nin de 'Baba'sı Olacak

The Godfather'ın (Baba) yıldızı Al Pacino, Türk-Amerikan ortak yapımı filmde oynamaya hazırlanıyor.

Al Pacino, Türkiye'nin de 'Baba'sı Olacak
Adam Mason'ın yöneteceği film, gelecek yıl şubat ayında vizyona girecek

Dünyaca ünlü aktör Al Pacino, Türk-Amerikan ortak yapımı romantik komedide oynayacak. Şubat 2012'de vizyona girecek filmin yönetmenliğini Adam Mason, müzikleriniyse 'Alfie', '50 İlk Öpücük', 'Amerikan Pastası Düğün' filmlerinden tanıdığımız David Allan Stewart üstleniyor. Warner Bros bünyesindeki Silver- Screen Entertainment'ın ortaklarından İfakat Bak, filmde konuk oyuncu olarak rol alması için 'Godfather' ve 'Scarface' gibi filmlerin usta oyuncusu Al Pacino'ya teklif götürdüklerini belirterek, ünlü oyuncunun senaryoyu çok beğendiğini ve projede yer almayı kabul ettiğini söyledi.

SENARYO AKŞAM EDİTÖRÜNDEN

Hikayesini ve senaryosunu Akşam Gazetesi Magazin Servisi Editörü Dilek Özlem Ataönder'in kaleme aldığı romantik komedi türündeki filmin senaryo süpervizörlüğünü 'Battlestar Galactica' ve 'Kara Şimşek' gibi dizilerin yaratıcısı ve yapımcısı Glen Larson üstleniyor. Filmin adı şimdilik 'Kafe Meridyen' olarak düşünülüyor. Hazırlık aşamaları tamamlanan filmin 16 ülkede aynı anda gösterime girmesi planlanıyor.

Öğrencilere Hollywood'da staj imkanı

SILVER-Screen Entertainment ekibi olarak Kocaeli Üniversitesi'nde seminer verdiklerini kaydeden İfakat Bak, 'Türk sinemasının tüm dünyayla ilişki kurabilecek seviyeye gelmesini istiyoruz. Buradaki sinema öğrencilerini desteklemek için, her projemizde en az 2 en fazla 4 öğrencinin Los Angeles'ta bizimle sette yer almasını sağlayacağız' dedi.