Şanlıurfa Spor Bursa Maçına Hazır

Şanlıurfaspor, Bursaspor maç öncesi takımda hazırlıklar devam ederken, AK Parti Milletvekili Mahmut Özcan, Şanlıurfaspor kulüp yönetimini tesislerde ziyaret ederek maç öncesi yöneticilerle bir araya geldi.

Şanlıurfa Spor Bursa Maçına Hazır
Pazar günü oynanacak maç öncesi gerçekleşen ziyarette AK Parti milletvekili Özcan her iki takımada başarılar dilerken, "Gönlümüz Şanlıurfaspordan yana" dedi.

İkinci lig beyaz ligde top koşuşturacak Şanlıurfaspor`da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 4 Eylül Pazar günü Bursaspor ile oynanacak dostluk maçı hazırlıklarına tam kadro katılan Şanlıurfasporlu futbolcular hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor

Şanlıurfaspor-Bursaspor hazırlık maçı öncesi kulüp tesislerini gezen AK Parti milletvekili Mahmut Özcan her zaman takımın yanında yer alacaklarını söyledi. Sabah saatlerinde kulüp tesislerine gelen AK Parti milletvekili Mahmut Özcan Kulüp Başkan vekili Mustafa Yavuz`u ziyaret etti. Tesiste gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkan vekili Mustafa Yavuz AK Parti Milletvekili Mahmut Özcan`a takım hakkında bilgi verdi. AK Parti Milletvekili Mahmut Özcan, "Yıllardır Şanlıurfalılar da bir özlem var bu özlemi bu yılel birliği ile gidermeye çalışacağız. Takım hakkında bilgi aldım bunu diğer Milletvekilleri ile paylaşacağım takım için ne gerekiyorsa yapacağız önümüzde Şanlıurfa spor-Bursaspor maçı var bu maç bir dostluk maçıdır tüm Şanlıurfalıları bu maça davet ediyoruz. Burada kimin kazanacağı önemli değil gönlümüz Şanlıurfa spor`dan yana halkımızla iç içe olup takımımızı 90 dakika boyunca destekleyeceğiz bu maç iki şehir açısından son derece önemli iki büyük ilin taraftarlarının Şanlıurfa`da Peygamberler şehrindeağırlamaktan mutlu olacağız bu maç spordan çok Şanlıurfa`nın tanıtımına ve turizmine de etkisi olacaktır her iki takımada başarılar diliyoruz" dedi. Şanlıurfa spor Kulüp Başkanvekili Mustafa Yavuz, "Takımda çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor Milletvekili Mahmut Özcan`ın ziyareti bizleri mutlu etti. hafta sonu hazırlık maçımız var tüm halkımızı bu maça davet ediyoruz. Hava ne kadar sıcak olarsa olsun taraftarları bu sıcak atmosferde yanımızda görmek istiyoruz. Bu bir dostluk maçı misafirtakım futbolcuları ve taraftarla birlikte halay çekerek bu maçtan ayrılmak istiyoruz" dedi. AK Parti Milletvekili Mahmut Özcan ve beraberindekiler tesisleri gezerek burada yönetim ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele verecek olan Şanlıurfa spor takımının Bursaspor ile pazar günü yapacağı dostluk maçı Deniz Seki konseri ile başlayacak. Şanlıurfa spor-Bursaspor dostluk maçına, Bursa`dan daha Önce Şanlıurfa`da Valilik görevinde bulunan Bursa Valisi Şahabettin Harput, üst düzeyyöneticiler, işadamları ve çok sayıda taraftarın katılması bekleniliyor.
Kaynak: İHA