Bülent Ersoy ateş püskürdü

Basın Hülya Avşar'a ilgi gösterince Bülent Ersoy, ateş püskürdü: O çarpık bacaklıya sizler itibar gösterip, gerçek sanatçıları görmüyorsunuz.

Bülent Ersoy ateş püskürdü
Kıbrıs Nuh'un Gemisi Oteli'nde sahne alan Bülent Ersoy, gazetecilere ateş püskürdü. Sahneye ilk çıkışında istediği kadar basın mensubunu karşısında göremeyen Bülent Ersoy, yan otelde sahne alan Hülya Avşar'ın sahnesinden gelen gazetecileri topa tuttu. Saklambaç'ın haberine göre; otelin lobisinde basın mensuplarına hesap soran Ersoy'un bu sinirinin altından ise Hülya Avşar çıktı.

HEDEFTE HÜLYA VAR

Gazetecilere bağırarak, "Ben sizin buraya hangi oteldeki sanatçının konserinden geldiğinizi gayet iyi biliyorum. O çarpık bacaklıya sizler itibar gösteriyorsunuz, burada gerçek bir sanatçıyı göz ardı ediyorsunuz. Benim haber olmaya ihtiyacım yok. Hele ki konserime sonradan gelerek görüntü alınması bana yapılabilecek en büyük hakarettir" dedi.

ASABİ GELİN

Geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Berk Yılmaz'ı dövdüğü iddia edilen Bülent Ersoy, sahneye beyaz gelinlikle çıktı. Diva yine çok sinirli günündeydi.

OTELDE REZALET!

Lobide yaşanan kargaşayı duyan KKTC Başbakanı İrsen Küçük, otel sahibi Tunç Ertan'ı arayarak durumdan rahatsızlığını bildirdi. Harekete geçen Ertan "Otelimde ne Bülent Ersoy'u ne de basın mensuplarını görmek istemiyorum" dedi. Gazeteciler oteli terk ettikten sonra Ersoy da gece yarısı otelden ayrıldı.