Trabzon'da yemek borcu kavgaya dönüştü

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde lokanta sahibi, daha önce kendisine yemek borcu olan 2 müsşterisini döner bıçağıyla yaraladı.

Trabzon'da yemek borcu kavgaya dönüştü
Herkesin gözü önünde meydana olayda, lokanta sahibi 2 müşterisini döner bıçağıyla yaraladı
Akçaabat İlçesi Samsun Caddesi üzerinde dün akşam meydana gelen olayda 2 kişi döner bıçağıyla ağır yaralandı. Tadım Lokantısı sahibi Hasan Bayraktar, iddiaya göre kendisine yemek borcu olan ve o sırada da restorantta gelen Oğuz Kaan Sivrikaya ve Mehmet Ali Yomralıoğlu ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine lokantaya gelen Sivrikaya ve Yomralıoğlu, ellerine ne geçtiyse dağıttılar.

Lokantanın tabure, tabak, tuzluk ne varsa fırlatan Sivrikaya ve Yomralıoğlu, lokantanın camlarını da indirdiler. Çok sayıda müşterinin içerde olduğu bir sırada gelişen olayda ortalık adeta savaş alanına döndü. Bunun üzerine lokanta sahibi Bayraktar, eline döner bıçağı alarak dükkanını dağıtan Sivrikaya ve Yomralıoğlu'na saldırdı. Herkesin gözününde gerçekleşen olayda lokanta sahibi Bayraktar, döner bıçağını rastgele salamaya başladı. Sivrikaya ve Yomralıoğlu, aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Çeşitli yerlerinde döner bıçağı darbesi alan Sivrikaya ve Yomralıoğlu ağır yaralandılar. Araya müşteriler ve vatandaşların girmesiyle olay önlenirken, Sivrikaya ve Yomralıoğlu ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Bu arada olayı duyarak lokantaya gelen Sivrikaya'nın babası Kemal Sivrikaya ise eline geçirdiği su surahiyi oğluna saldıran lokanta sahibi Hasan Bayraktar'a fırlattı. Bayraktar, kafasına aldığı darbe ile yere yığıldı. Ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen birçok polis ekibi ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay nedeniyle ilçede gerginlik sürüyor.

Kaynak: focushaber