Yavuz Bahadıroğlu Torunuyla Radyo Programı Yapıyor

"Tarihi Sevdiren Adam" olarak bilinen Yavuz Bahadıroğlu, Moral FM’deki programlarını artık torunu ile birlikte yapıyor.

Yavuz Bahadıroğlu Torunuyla Radyo Programı Yapıyor

Ramazan Bayramı’ndan sonra yeni yayın dönemine geçen Moral FM’de dikkat çeken yeniliklerden birisi Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun moderatörü oldu. Yeni yayın döneminde çarşamba günleri saat 16:30’da yayınlanan “Geçmiş Zaman Olur ki” isimli tarih programını torunu Nilüfer Taktak ile yapmaya başlayan Yavuz Bahadıroğlu, “Dinleyenlerden programın samimiyeti konusunda oldukça güzel dönüşler alıyoruz. İki ayrı neslin tarih etrafında dolaşan sohbeti dinleyici açısından da ilginç karşılandı.” şeklinde konuştu.


UZUN BİR ARADAN SONRA YENİ BİR PROGRAM DAHA
Yeni yayın döneminde yeni bir proje daha gerçekleştiren Yavuz Bahadıroğlu, yine torunu Nilüfer Taktak ile birlikte, pazartesi günleri saat 20:30’da “Haftaya Bakış” isimli bir radyo programı daha yapmaya başladı. Haftalık güncel hadiselerin tarih perspektifinde konuşulduğu programda dinleyenlerden de mesajlar kanalıyla yorum ve soruları alınıyor.

1993 senesinden beri ulusal çapta yayın yapan Türkiye’nin ilk özel kültürel radyosu Moral FM, www.moralfm.com.tr internet sitesi üzerinden ya da Türkiye’nin 125 ayrı noktasından radyo kanalıyla veya uydu üzerinden takip edilebilir.