Kılıçdaroğlu: Gazilerin isteklerini içeren bir kanun teklifi vereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Harley Davidson Sahipleri Klubü`nün gazilere destek amacıyla düzenlediği "Teröre Son" motorsiklet turuna katıldı.

Kılıçdaroğlu: Gazilerin isteklerini içeren bir kanun teklifi vereceğiz
Gazilerin yasalardan ve uygulamalardan kaynaklanan birçok sorunu olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, bu konuda gazilerin isteklerini içeren bir kanun teklifi vereceklerini açıkladı.
Kulübün her sene düzenlediği `Teröre Son` motorsiklet turunun bu yıl ki başlangıcını Kılıçdaroğlu yaptı.

Kulube mensup 200`ü aşkın motorsikletli, artan terör olaylarına ve terör mağduru gazilere dikkat çekmek amacıyla, Ankara`da bir motorsiklet turu düzenledi. Harley Dovidson motosikletli sürücülerinin, her biri arkalarına bir gaziyi aldı. Bilkent`deki Gazi Rehabilitasyon Merkezi önünden başlayan motorsiklet turu, Atatürk Bulvarı, Çankaya Caddesi, Çay Yolu istikametinde yapıldı. Tura, Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen ile oyuncu Tamer Karadağlı da motorsikletleriyle katıldı.
200 motorsikletlinin bir araya gelerek Ankara sokaklarında tur atması, vatandaşlar tarafından ilgi ile karşıladı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, motorsikletlilerin hareket etmesinin ardından, basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu. Gazilerin yasalardan ve uygulamalardan kaynaklanan birçok sorunu olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, bu konuda gazilerin isteklerini içeren bir kanun teklifi vereceklerini açıkladı.
"Doğan Yurdakul`un istediği bir yasa teklifi vardı, bunu verecek misiniz" sorusuna ise Kılıçdaroğlu, , "Parlemento açıldığında bu konuda yasa teklifi vereceğiz. Arzusunu yerine getireceğiz. Hukukçu arkadaşlar bunun üzerinde çalışıyor."şeklinde cevap verdi.