Sendikacılar Arasında Kavga İddiası
Amasya'da karşıt sendikacılar arasında yaşandığı iddia edilen tartışmanın ardından Sağlık-Sen Genel Merkezi yönetimi harekete geçti.

Amasya Adliyesi önünde düzenledikleri basın açıklamasında olayı yargıya taşıyacaklarını vurgulayan Kocur, "Arkadaşımız annesinin rapor sonucunu almak üzere gittiği hastanede Türk Sağlık-Sen Amasya Şubesi Başkanı Şemsettin Dümen tarafından sözlü olarak taciz edilmiş, ardından da fiili saldırıya uğramıştır. Ne sendikamız ne de sosyal hizmet sendikacılığı sendikacılık adına yapılan bu zorbalığa boyun eğmeyecektir. Saldırganlığı kendilerine alışkanlık haline getirenler yargı huzurunda hak ettikleri cezayıgöreceklerdir" dedi.
Taşova Devlet Hastanesi'nde görev yaptığını belirten Hayrettin Azgın, hasta annesine rapor almak için geldiği Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde uğradığı saldırının şokunu halen üzerinden atamadığını söyledi.
Türkiye Kamu-Sen Amasya İl Temsilcisi Kamil Terzi ise, birbirlerini daha önceden tanıyan iki şahıs arasında Amasya'nın Taşova ilçesinde bir grup Sağlık-Sen üyesinin istifa durumuyla ilgili konuşma geçtiğini, ayrıca hakarete uğrayan Türk Sağlık-Sen Amasya Şubesi Başkanı Şemsettin Dümen'in de olayı yargıya taşıyacağını belirtti.
