Başına Ödül Konulan Papağan Bulundu

Bir haftadır kayıp olan ve başına ödül konan papağan duyarlı bir vatandaş tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

Başına Ödül Konulan Papağan Bulundu

Başına ödül konulan ve 4 dil bilen Şivan isimli papağan duyarlı bir vatandaş tarafından bulundu.

Kaybolması üzerine büyük üzüntü yaşayan sahibi Sadık Künefe işletmecisi Sadık Bural tarafından bulunması halinde ödüllendirileceği yerel gazetede ilan edilen papağan ile ilgili haber, yerel ve ulusal basında geniş yer almıştı. Papağının bulunması ile Sadık Künefe'de bayram sevinci yaşandı. Sadık Künefenin müdavimleri tarafından sevilen papağan, İhsan Uğurlu isimli vatandaş tarafından işletme sahibi Sadık Bural’a teslim edildi. Bir haftada epey yorulan ve 4 dili tekrarlayabilen papağanın köşküne kavuşması esnasında işletme de sevinç çığlıklarına sebep oldu.
Sadık Bural İşletme çalışanları ile vatandaşların huzurunda söz verdiği gibi vatandaşa 1000 TL. hediye etti. Büyük sevinç yaşayan işletme sahibi: duyarlı vatandaşa teşekkür ederek, bir ay boyunca kendisine künefe ikramında bulunacağını ifade etti. Papağan sahibi Sadık Bural, papağanın bulunması ile rahat bir nefes aldıklarını belirterek, bu süreçte kendisini arayarak üzüntülerini dile getiren müşteri ve dostlarına teşekür etti. Kendisi kadar müşterilerinin de papağanın bulunmasına sevindiklerini anlatan Bural, "Papağanı bulacağıma dair ümidimi hiç kaybetmemiştim. Çünkü bizim ona alıştığımız kadar o da bize çok alışmıştı. Beni ilk görünce hemen atlayarak omzuma kondu. O da sanki bizi arıyordu ama yolunu şaşırdığı için elinden bir şey gelmiyordu. Bize papağanı getiren arkadaş onu bahçede bulmuş. 4-5 gün evinde besledikten sonra gazetede papağanın kaybolduğu ve sahibinin onu aradığı yazılınca kendisi de bizimle irtibata geçmiş. biz de kendisine söz verdiğimiz gibi bin TL ödül vererek her ay burada künefe ikramına davet ettik."dedi.
Kültür ve Turizm, Diller ve Dinler şehri Mardin’in duyarlı insanları ile haber yapıp papağanına yeniden kavuştuğu için Mardin Life çalışanlarına teşekkür eden Sadık Künefe’nin sahibi Bural bir kez daha Mardin’e ve Mardinlilere hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade etti.
Sadık Künefenin müdavimlerinde Dr.Zülküf Şahin de papağanı bir kez daha görmenin sevindirici olduğunu belirterek “5 yıldır alıştığımız papağanın yokluğunu çok hissettik, tekrar bulunması sevgimizi bir kat daha arttırdı.”dedi.