Bakanlar Şahin ve Eroğlu Hakkari`ye Gitti

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hakkari`ye gitmek üzere Van`a geldiler.

Bakanlar Şahin ve Eroğlu Hakkari`ye Gitti
Hakkari`ye gitmek üzere Van`a gelen Bakanlar Şahin ve Eroğlu, Ferit Melen Havaalanı`nda Van Valisi Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve bazı bürokratlar tarafından karşılandı. Bakanlar, daha sonra dinlenmek üzere Devlet Hava Meydanları İşletme Müdürü`nün odasına geçti. Eroğlu`nun Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan`dan aldığı brifingin ardından bakanlar, Hakkari`ye gitmek üzereaprona indi.

Burada basın mensuplarının soruları üzerine Bakan Şahin, "Biz Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile daha önceden planlanan bir program çerçevesinde Hakkari ilimize, ardından Şırnak ve Siirt illerine bir programı uygulamak üzere yollardayız. İlk durağımız Van oldu. Van geçiş güzergahımız. Gelmişken Van`daki arkadaşlarımızla değerlendirme yaptık. Memleketimiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı olsun" dedi.

Bakanlar, dana sonra apronda hazır bekleyen askeri helikoptere bindi. Bakanlar askeri helikopterle Hakkari`ye giderken, özel harekat polisleri de Emniyet Genel Müdürlüğü`ne ait iki helikopterle bakanlara eşlik ettiler.
Kaynak: İHA