Petek, ünlü oyuncunun üstünü yırttı, kıllarını yoldu

Arım Balım Peteğim programına konuk olan ünlü oyuncu Umut Oğuz'un karizması fena çizildi. Oğuz'un kafasına önce eşarp takan Dinçöz ardından üstünü yırttı, kıllarını yoldu.

Petek, ünlü oyuncunun üstünü yırttı, kıllarını yoldu
TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programına konuk olan oyuncu Umut Oğuz geldiğine bin pişman oldu. Dinçöz'ün yaptıkları karşısında zor anlar yaşayan Oğuz çareyi kaçmakta buldu. Ancak Petek Dinçöz Umut Oğuz'un peşini bırakmayınca olanlar oldu.

Petek, ünlü oyuncunun üstünü yırttı, kıllarını yoldu

"Ben devam ediyorum, git güle güle" diye tepki gösteren Oğuz'un başına Dinçöz önce eşarp taktı.

Umut Oğuz, "Yeni diziye başladım onu konuşamadım, geçmişi konuşuyoruz" şeklinde konuştu. Bunun üzerine, "Tamam, ne anlat, uzattın ama" karşılığını veren Dinçöz'e ise Oğuz'un yanıtı sert oldu: "Vallahi saçını, başını, postişlerini yolarım."

Petek Dinçöz de, "Yeter fenalık getirdin" diyerek oyuncunun tişörtünü yırttı.

Şaşkına dönen Oğuz ne yapacağını şaşırdı. Dinçöz, "Evet yeni projen ne?" diye sordu.

Buna karşılık Oğuz, "Ben böyle anlatmayayım istersen" dedi.

Daha sonra Umut Oğuz'un göğüs kıllarını yolmaya başlayan Petek Dinçöz yolmaya devam ederken seyircilere de "Tek mi, çift mi?" diye sormayı ihmal etmedi.

Oğuz bu durum karşısında ise, "Ne tek mi çifti, 3 bin 550 tane kıl yoldun. Erkeklere şiddeti kınıyorum" şeklinde konuştu.

Yaptıklarıyla yetinmeyen Dinçöz Oğuz'u o halde zorla fotoğraf çekmeye de ikna ederek, o anı ölümsüzleştirdi. BEYAZ GAZETE