Saltoğlu Bulvarı'nda Aşırı Hız Ölümle Sonuçlandı

Ankara'da gençlerin gece saatlerinde Çayyolu'ndaki Saltoğlu Bulvarı'nda aşırı hız denemeleri ölümle sonuçlandı.

Saltoğlu Bulvarı'nda Aşırı Hız Ölümle Sonuçlandı
Bulvarda ilerleyen aracın sürücüsü virajı alamayarak karşı yöne geçti. Karşıdan gelen araçla çarpışan otomobil sürücüsü olay yerinde ölürken, kazada 3 kişi de yaralandı. Kaza mahallindeki bira kutuları dikkat çekti.


Saltoğlu Bulvarı'nda ilerleyen 06 BA 3726 plakalı araç, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak Minesera Alışveriş Merkezi yakınlarında karşıdan gelen 06 BD 7412 plakalı otomobile çarptı. Kaza nedeniyle olay yerine hemen acil servis ve polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen acil servis ekipleri sıkışan 06 BA 3726 plakalı aracın sürücüsünü kurtarmak için olay yerine itfaiye ekipleri istedi. Diğer araçta bulunan üç kişi ise ambulanslarla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralının hareketsiz olması ve çok kan kaybetmesi nedeniyle doktor talep etti. Kaza mahalline gelen doktor, yaptığı muayenede sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri hayatını kaybeden sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarıp ceset torbasına yerleştirdi. Sürücü olay yerine çağrılan cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Kaza nedeniyle Saltoğlu Bulvarı'da trafik bir süre aksadı.

Saltoğlu Bulvarı'nda ikamet eden Sedat Civelek isimli vatandaş, gece saatlerinde bulvarda gençlerin araba yarıştırdığını belirterek, yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istedi. Bölgede bu sebepten dolayı sıkça kazalar meydana geldiğini aktaran Civelek, kasisler veya kameralarla bunların önlenmesi gerektiğini kaydetti. Civelek, çoğu gece egzoz sesi ve araçların gürültüsü nedeniyle uyuyamadıklarını dile getirdi.