Bağış Kutusu "çöp" Kutusu Oldu

Adana'da Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) ait bağış kutusu bir markette müşterilerin attığı fiş ve faturalarla çöp kutusuna döndü.

Bağış Kutusu 'çöp' Kutusu Oldu
Lösemili Çocuklar Vakfı'nın merkez Seyhan ilçesindeki bir markette bulunan bağış kutusu müşterilerin para yerine attığı fiş, fatura ve çöplerle doldu taştı. Bağış kutusunun üzerindeki Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yazısını görmeyerek bağış kutusuna çöp atan müşterilerin dikkatini çekmek için "Bağış Kutusudur. Lütfen fiş, fatura çöplerini atmayınız" şeklinde bir uyarı yazısı asıldı.Ancak markete gelenler buna da dikkat etmeyerek çöplerini atmaya devam etti. Bağış kutusu atılan fiş ve faturalarla adetaçöp kutusuna dönüştü

Lösemili Çocuklar Vakfı, lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kazandırmak amacıyla kuruldu. Bağışçıların desteğiyle ayakta duran LÖSEV, yine bağışçıların desteğiyle hizmetlerini yerine getiriyor.
Kaynak: İHA