Sbs Ağacı Ödülleri Dağıtıldı

Manisa`nın Kula ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu`nun hazırladığı `Ödül Ağacı` projesi dahilinde, SBS sınavına giren 7 ve 8.

Sbs Ağacı Ödülleri Dağıtıldı
sınıf öğrencilerinden en az 350 puan alanlara hediye kuponları dağıtıldı.

Sınavlar öncesi Atatürk İlköğretim Okulu`nda, SBS`de başarı gösterecek öğrencilerin ödüllendirilmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ile yardımseverlere açık SBS Ağacı kuruldu. Bugüne kadar kurum ve kuruluşların ağaca taktığı hediyeler, yapılan törenle başarılı öğrencilere dağıtıldı.

2010 yılında ülke ve Kula genelinde yapılan SBS sınavında 481 puan alan Hilal Çetintaş`a ödül ağacındaki Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan bisiklet hediye edildi. Çetintaş`ın hediyesini Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner verdi. 455 puan alan Büşra Şen, 437 puan alan Gökhan Karaoğlan ve diğer dereceye giren öğrencilerin hediyeleri, törene katılan protokol tarafından takdim edildi.

Törende konuşma yapan Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, "5 yıldır ilçede görev yapıyorum. Eğitim alanında Kula`da gösterilen çalışmaları takip ediyor ve öğrencilerimizin başarılı olması için canla başla çalışan öğretmenlerimizi buradan kutlamak istiyorum" dedi. Atatürk İlköğretim Okulu`muzun hazırlamış olduğu bu proje ile öğrencilerimizin motivasyonu biraz daha arttı. Başarı derecelerinin Türkiye derecesine çok yakın olduğunu belirterek öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum" dedi.

Okul Müdürü Adem Sümen, "Okulumuzun başarı seviyesi yüzde 85. Bu bizi çok mutlu etti. Biz bu proje ile SBS sınavına giren 7. ve 8. sınıflardan puanlarına göre ödül kazananlara protokol huzurunda ödüllerini dağıtıyoruz. Başarılarında emeği geçen başta öğrencilerimizin aileleri olmak üzere okul öğretmenlerime, idarecilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Ödül Ağacı`na katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.
Kaynak: İHA