Minibüs Gaspçısı Tutuklandı

Konya`da internet reklamlarından görüp biber gazı alan ve iki minibüs şoförünü gasp eden şüpheli yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Minibüs Gaspçısı Tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, olaylardan biri 6 Ağustos diğeri ise 8 Ağustos tarihinde merkez Karatay ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, minibüse yolcu olarak binen bir kişi tüm yolcular indikten sonra elindeki biber gazını minibüs şoförlerinin yüzüne sıkarak paraları alıp gasp yaptı. Bir minibüsten 350 TL alan şüpheli, diğer minibüsten ise sadece 50 TL alabildi. Polis minibüs şoförlerinin verdiği eşgal doğrultusunda yaptığı çalışmada şüphelinin 27 yaşındaki Mustafa Ç. olduğunu belirledi. Düzenlenenoperasyonla yakalanan Mustafa Ç`nin üzerinden 2 adet biber gazı çıktı. Şüpheli, internette biber gazı reklamlarını görünce biber gazı alıp bu suçları işlediğini aldığı paralarla da uyuşturucu temin ettiğini belirttiği öğrenildi

Konya Numune Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüphelinin yaralama, hırsızlık ve cinsel istismar gibi suçlardan 10`a yakın kaydı bulunduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA