Çocuklar ‘karizma Show’ Eşliğinde Sünnet Oldu

Gemlik Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sünnet şölenine Karizma Show gösterileri damgasını vurdu.

Çocuklar ‘karizma Show’ Eşliğinde Sünnet Oldu

Belediye Sosyal Yaşam Merkezi bahçesinde sünnet olan 29 çocuğun aileleri ve yakınlarının katıldığı şölene AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Kardeş Şehir Romanya Navodarı Belediye Başkan Yardımcısı Florin Kelaru ile çok sayıda davetli katıldı.

Tüm giysileri Gemlik Belediyesi tarafından karşılanan sünnet çocukları, ‘Yetenek Sizsiniz’ programlarında gençlerin sevgilisi olan Karizma Show ekibi yaptığı basket gösterileriyle geceye renk ve eğlence kattı. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, şölen öncesi yaptığı konuşmada, güzel bir yaz gecesinde düzenledikleri sünnet şölenine katılan herkese teşekkür etti. Yılmaz, son aylarda Gemlik’in kabuk değiştirdiğine dikkat çekerek şunları söyledi: “Altı ay önce yolsuzluklarla çalkalanan Gemlik Belediyesi artık Türkiye’ye konu olan hizmetlerle gündeme geliyor. Her geçen gün milletimize hizmet edebilmenin düşüncesindeyiz. Spordan sanata, eğitimden kültüre Gemlik’i çağdaş ve yaşanabilir bir kent olma yolunda çalışmalarımız sürüyor. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini halkımıza sunuyoruz. Düzenlediğimiz sünnet şöleni çocuklarımız ve ailelerine hayırlı olsun.”
Merkez Çarşı Camii İmamı Süleyman Yedek’in okuduğu Kur`an-ı Kerim’in ardından başlayan gösterilerde sünnet çocukları ile davetliler pota altı gösterilerini heyecanla izlerken birbirinden güzel hareketlere alkışlarıyla destek verdi.

Gösterilerin ardından AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz ve Kardeş şehir Navodarı Belediye Başkan yardımcısı Florin Kelaru, Gemlik Belediyesi tarafından hediye olarak alınan kol saatlerini çocukların bileklerine taktılar. Geleneksel sünnet şölenine katılanlara pilav ve aryam ikram edildi.