Hacı Boydak, Sbs Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak, ilköğretim yedinci sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı`nda (SBS) dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Hacı Boydak, Sbs Şampiyonlarını Ödüllendirdi
Şampiyonları davet eden iş adamı Hacı Boydak, eğitime yapılan yatırımın Türkiye’nin geleceği adına büyük önem taşıdığının altını çizdi.
SBS`de tam puan alarak Türkiye birincilikleri elde eden İstikbal Koleji öğrencilerinden Mustafa Nafi Serim, Abdulbaki Oğuz ve Meryem Binnaz Efe, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal ve İstikbal Koleji Müdürü Salim Aydın’ın da katıldığı davette bir konuşma yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, 1999 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan İstikbal Koleji’nin gerek Liselere Giriş Sınavlarında gerekse de bilimsel, sosyal ve sportif yarışmalarda Kayseri’ye ve ülkemize büyük başarılar kazandırdığını ifade etti. Başarılı öğrencileri tek tek tebrik ederek ödüllendiren iş adamı Hacı Boydak, “Bu yıl İstikbal Koleji’ni modern mimarinin ve teknolojinin gereklerine uygun olarak yeniden dizayn edeceğiz, bu altın yavrularımıza her şeyin en iyisi yakışır.” şeklinde konuştu.

Kayseri’de bir çok önemli başarıya imza attıklarını belirten İstikbal Koleji Müdürü Salim Aydın ise "Geçtiğimiz günlerde açıklanan 8’inci sınıflar OYP ortalamamız 466 puan olmuş ve Kayseri’de zirveye çıkmıştık. Şimdi yedinci sınıflarımız da 3 Türkiye birinciliği elde ederek bizlere ve Kayseri’ye büyük bir gurur yaşattılar, onlarla ve öğretmenleriyle ne kadar övünsek azdır." dedi.

Boydak Holding’in eğitime yaptığı yatırımların başarı olarak döndüğünü belirten Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal’da, başarının ödüllendirilmesi öğrencilerimizi daha da motive ediyor, bu nazik davetlerinden ve eğitime katkılarından dolayı Sayın Hacı Boydak’a ve Sayın Şükrü Boydak’a çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.