Türk Telekom'dan Yeni Kampanya

Türk Telekom, Türkiye'nin önde gelen markalarıyla anlaşma yaparak müşterilerine büyük indirimler sunan İntrink kampanyalarına başladı.

Türk Telekom'un müşterilerinin aile bütçesine destek sunacak indirim fırsatları içeren İntrink ile müşterileri için avantajlarla dolu bir dünya oluşturma hedefleniyor. Kampanya ile Türk Telekom müşterileri Kamil Koç Yolkart ile satın aldıkları çift yönlü biletlerden dönüş biletine yalnızca 85 kuruş ödeyecek

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye'nin önde gelen markaları ile işbirliği yaparak müşterilerine büyük indirimler sunacağı yeni bir avantajlar dünyasına imza atıyor. Türk Telekom'un müşterilerinin aile bütçesine destek olacak indirim fırsatları içeren "İntrink" kampanyalarının ilki Kamil Koç işbirliği ile başlıyor. Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, Kamil Koç'un tüm seferlerinde dönüş biletlerini 85 kuruşa satın alabiliyor. Gidiş dönüş çift yönbilet alınan seyahatlerde geçerli olan kampanya indirimi, 3 Ağustos - 30 Ağustos 2011 tarihleri arasında geçerli olacak. Kamil Koç Yolkart sahiplerinin yararlanabileceği kampanya kapsamında alınan biletlerden yüzde 10 oranında Yolkart puanı kazanılabiliyor.

Türk Telekom müşterileri, tüm mobil operatörlerden INTRINK boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaralarını 6616'ya göndererek kampanyadan yararlanabiliyor, 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi'nden İntrink kampanyası yönlendirmelerini takip edebiliyor.Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, aldıkları şifreyi Kamil Koç bilet satış noktaları veya çağrı merkezindeki bilet satış yetkililerine ileterek indirimden yararlanabiliyor.

Türk Telekom tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak görülüyor. Sabit hat ve geniş bant internet alanında bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş.'nin 30 Haziran 2011 itibari ile 15,6 milyon sabit hat ve 6.7 milyon ADSL hattı (toptan) müşterisi bulunuyor. Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 55'inin Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve yüzde 30'unun Türkiye Hazine Müsteşarlığı'na aitolduğu öğrenildi.Türk Telekom Grubu, sabit hat ve GSM'den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunuyor. Türk Telekom grup şirketlerinin 30 Haziran 2011 itibariyle 15,6 milyon sabit hat, 6,7 milyon ADSL hattı (toptan) ve 12,2 milyon GSM abonesi bulunuyor. Grup şirketleri ayrıca, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor.Genişbant operatörü TTNET, yakınsama teknolojileri şirketi Argela, BT çözüm sağlayıcısı Innova, online eğitim yazılımları şirketi Sebit A.Ş., online oyun şirketi Sobee ve çağrı merkezi şirketi AssisTT şirketlerinin yüzde 99,9'una, toptan data ve kapasite servis sağlayıcısı Pantel International AG ve iştiraklerinin ise yüzde 100'üne sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye'deki üç GSM operatöründen biri olan Avea'nın hisselerinin yüzde 81,4'üne de sahip bulunuyor.

Türk Telekom'un ayrıca, Arnavutluk'taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahip olduğu belirtildi

Kaynak: İHA