Niğde`nin Vekilleri Teşekkür Ziyaretinde

AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde`deki köy, belde ve ilçe gezilerini sürdürüyor.

Niğde`nin Vekilleri Teşekkür Ziyaretinde
Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde vekiller, son olarak Dikilitaş, Dündarlı, İçmeli, Orhaniye, Karaatlı, Aşlama ve Hacıbeyli kasabalarını ziyaret etti.
12 Haziran seçimlerinde verilen desteğe teşekkür etmek ve Niğde’nin her köşesinin sorunlarını dinlemek amacıyla yaptıkları gezilerde esasında Niğde’nin ihtiyaç fotoğrafını çektiklerini belirten Alpaslan Kavaklıoğlu, bu gezilerde elde ettiklerinin ve kendilerine iletilen beklentilerin neticesinin kısa ve orta vadede somut olarak görüleceğini söyledi. Ömer Selvi ise “Ramazan ayının bereketini yaşadığımız şu günlerde hemşehrilerimizle bir araya gelmek bizim için büyük mutluluktur. Niğde’nin her köşesine layık olduğu hizmetleri getirmek amacıyla karış karış geziyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz.” diye konuştu.


ÇİFTÇİLER SORDU GENEL MÜDÜR CEVAPLADI
Bu arada AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Dikilitaşlı çiftçilere sorunlarını Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Mesut Köse`ye iletme fırsatı da sağladı. Alpaslan Kavaklıoğlu, Dikilitaşlı çiftçilerin kendilerine anlattığı bazı sorunlar üzerine TMO Genel Müdürünü köy kahvesinde arayarak çiftçilerin sorunlarını dinletti ve sorunlara ilişkin birtakım girişimlerde bulunması neticesi elde edildi. Dikilitaşlı çiftçi Osman Demirhan ürün fiyatlarının düşmesine neden olan bazı uygulamaları Genel Müdür Köse’ye iletirken Köse de TMO’nun bu konudaki politikalarını anlattı.