'Fenerbahçe küme düşmeyecek'

Ortadoğu'nun karışacağını, Japonya'da tsunami olacağını önceden bilen Astrolog Nuray Sayarı, futboldaki şike olaylarına ilişkin de, 1 Eylül ile birlikte herşeyin dengeleneceğini ifade ederek, "Evren doğrudan yana olacak yani Fenerbahçe küme düşmeyecek" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne Astrolog Nuray Sayarı konuk oldu. Ortadoğu'nun karışacağını, Japonya'da tsunami olacağını önceden söyleyen Sayarı, 2012 yılının nasıl bir yıl olacağını, futboldaki şike soruşturmasının ne zaman biteceğini açıkladı. Sayarı, olumlu düşünmenin önemine de işaret ederek, 2012'de burçlarda ne gibi gelişmelerin olacağını da anlattı.

Yar'ın, "2012'de meteor bize çarpacak mı?" sorusu üzerine Sayarı, "Hayır hiç bir şey çarpmayacak. 2012 yeni bir başlangıç dönemi" dedi.

"KAOSLAR OLMAYA DEVAM EDECEK"

2012'nin eksi enerjide yaşayanların, içi karanlık olanların çevresine zarar verenlerin, karanlık insanların ve haksız kazancın sona ereceği bir dönem olacağını belirten Sayarı, "Neticede bir sürü de krizler yaşandı. Plüton zor bir gezegendir ve yeraltının gezegenidir. Dolayısıyla bizim ülkemizde çok büyük kaoslar oldu, bunlar olmaya devam edecek. Zorluklar bize hayatı öğretirken, 2012'ye arınarak gireceğiz" diye konuştu.

Mafyanın adası olan Sicilya adasının 2012'de batabileceğini söyleyen Sayarı, "Yani yeraltı ve gayri meşru her şeyin sona ereceği bir dönem başlıyor 2012'de" dedi.

"1 EYLÜL'DE HER ŞEY DENGELENECEK"

Programa telefonla bağlanan Ercan Saatçi ise Sayarı'ya, şike soruşturmasının kaçıncı dalgada sona ereceğini sordu. Sayarı da, "Büyük bir kaos var ama 1 Eylül ile birlikte herşey dengelenecek. Evren doğrudan yana olacak yani Fenerbahçe küme düşmeyecek. Her şey normale dönecek" yanıtını verdi.

DÜŞÜNEREK KANSERİ YENMEK MÜMKÜN MÜ?


Düşünce şeklini değiştirerek kanseri yenmenin mümkün olduğunu savunan Sayarı, annesinin bu şekilde kanseri yendiğini söyledi.

"Kanser enerji alanında kişinin hayatla bağlarını koparması, kendini cezalandırması, enerji alanında düşünme biçiminiz yaşam tarzınız örneğin, geçmişi bırakamayan insanlar, hayatın yükünü taşıyanlar, duygulaırnı tutanlar kilo problemi yaşarlar" ifadelerini kullanan Nuray Sayarı şöyle devam etti:

"Eğer duygularını tutarsa, konuşmakta zorluk çekerse, arkadaşım kırılacak, partnerim kırılacak haydi boşver söylemeyeyim ona gerçeği, üzülmesin oi içime atayım diyenleri gerçekleri ifade edemeyenler obeziteye kadar giderler. Hayatın yüküne taşıyanlar bel ve boyun fıtığı, kendini ifade edemeyenler astım-alerjik rahatsızlıklar, yine geçmişi bıramayanlar bağırsak rahatsızlıkları, kendini cezalandıranlar kalp rahatsızlıkları çekerler. Yani insanlar şunu karıştırıyor, olumlu düşün meditasyon halinde yaşa şeklinde değil, kalbini düzelt, kimseyi kıskanma, kendi yoluna bak, rızkını aç, endişelerini bırak, korkularını bırak, doğru düşün, doğru yaşa, olumlu düşün."

2012'DE HANGİ BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç Burcu: Uranüs uğradı, ilişkiler güçlenecek.
Boğa Burcu: Yeni yıl sonrasında herşey düzelecek.
İkizler Burcu: Köklü değişimler süreci başladı.
Yengeç Burcu: Duygusallık artacak.
Aslan Burcu: İş değiştirmeyin.
Başak Burcu: Dilekler gerçekleşecek.
Terazi Burcu: Aile içi ilişkileri güçlenecek.
Akrep Burcu: Bir çok akrebin hayatında köklü yenilikler başlayabilir.
Yay Burcu: İşsizlik süreci sona erecek.
Oğlak Burcu: Hayat enerjileri yükselecek.
Kova Burcu: Skandallardan uzak durun.
Balık Burcu: Hayalleri gerçekleşecek.