Cihan Haber Ajansı Gündemi

06 Ağustos 2011 Cumartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan İlerici Sosyalist Partisi Başkanı Velid Canbolat ile MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki heyeti Dolmabahçe’deki Başbakanlık çalışma ofisinde kabul edecek.

Erdoğan, Birlik Vakfı’nın iftarına katılacak. (14.00/15.30/20.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak. Arınç, akşam ise MÜSİAD tarafından verilecek iftar yemeğine iştirak edecek. (14.00- 20.23)

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner yıldız, Kimse Yok Derneği`nin Kayseri’deki iftar çadırına konuk olacak. Bakan burada vatandaşlarla birlikte iftar yapacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Tunceli`de çocuk evi, çocuk yuvası, cemevi ve rehabilitasyon merkezini ziyaret edecek. (10.00-14.15)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker Diyarbakır’da, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret edecek, çeşitli incelemelerde bulunacak. (11.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Konya’da, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katılacak.


Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Suriye`deki olaylar nedeniyle Türkiye`ye gelenlerin kaldığı Hatay`daki çadırkenti ziyaret edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Samsun’da, Vali Hüseyin Aksoy`u ziyaret edecek.(17.00)

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, Parti Genel Merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

SPOR
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (10.00)

A Milli Futbol Takımı, Estonya ile yapacağı özel maç için Swissotel`de toplanacak. Ay – yıldızlı ekip bu maçın ilk çalışmasını da akşam saatlerinde Fiyapı İnönü Stadı’nda yapacak. (13.30/19.30)

Futbolda şike ile ilgili soruşturmadaki gelişmeler takip ediliyor.