Şahinbey Belediyesi İftar Çadırlarını Denetliyor

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde kurduğu iftar çadırlarını vatandaşların rahat ve huzurlu şekilde faydalanması için düzenli bir şekilde denetliyor.

Şahinbey Belediyesi İftar Çadırlarını Denetliyor

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, her yıl olduğu gibi bu yıl da iki noktada iftar çadırları kuran Şahinbey Belediyesi, günde bin 500 kişinin iftarını açmasını sağlıyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından Muhsin Yazıcıoğlu Parkı (Yukarıbayır su deposu yanı), 60. Yıl Mahallesi (Eski Halk Ekmek Fabrikası yerine) ek olarak Onkoloji Hastanesi bahçesine hasta yakınları için kurulan iftar çadırları, Şahinbey Belediyesi tarafından düzenli şekilde denetleniyor.
Vatandaşların rahat ve huzurlu şekilde faydalanması için Ramazan ayı sonuna kadar belediye tarafından düzenli olarak denetlenecek olan iftar çadırlarında, 45 bin kişi iftar yapması sağlanacak.

RAMAZAN ŞENLİĞİ 18 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK
Sosyal hayata canlılık katmak adına bir dizi etkinlik düzenleyecek olan Şahinbey Belediyesi, geleneksel Ramazan Şenlikleri'ni 18-25 Ağustos tarihleri arasında Şahinbey Parkı'nda gerçekleştirecek. 8 gün boyunca her gün Kur'an-ı Kerim tilavetinin olacağı programda, birbirinden özel sanatçılar kitap fuarı ve çocuklar için Hacivat, Karagöz ve animasyon gösterileri olacak.