Berlin'de Eski Koca Dehşeti: 1 Ölü, 2 Yaralı

Almanya'nın başkenti Berlin'de Mehmet isimli 25 yaşındaki bir Türk, eski eşinin ailesinden 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de ağır yaraladı.

Berlin'de Eski Koca Dehşeti: 1 Ölü, 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, katil, başkentin Wedding semtinde eski eşi Feriden Çaçan'ın araç içindeki ailesini kurşun yağmuruna tuttu. Polis, olay sırasında Feride, Leyla (23) ve Ferit Çaçan'ın (27) saldırganın hedefi olduğunu bildirdi. Ferit Çaçan'ın durumunun ciddi olduğu, iki kız kardeşten birinin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve bitkisel hayata girdiği bildirildi. Polis kaynakları, bitkisel hayata giren mağdurun ismini açıklamadı.

Polis sözcüsü Thomas Neuendorf, cinayetin ardından katilin yakalanması için 80 polisin katıldığı geniş çaplı bir operasyon başlatıldığını söyledi. Neundorf, olay yerinde 14 mermi kovanı bulunduğunu söyledi. Bu arada, olayın meydana geldiği Kolberger Caddesi'nde oturan Orhan Çaylakoğlu isimli bir Türk yaptığı açıklamada, "Silah sesi duyunca hemen camdan dışarı baktım. Yerde birinin yattığını gördüm. Bir olay olduğunu anlayınca aşağı indim. Araç içinde vurulmuş biri vardı. Aracın dışında bir bayan ile erkek yerde yatıyordu. Bu kişileri tanımıyorum" diye konuştu

Kaynak: İHA