Vali`den Trafik Uyarısı

Gümüşhane Valisi Dr.

Vali`den Trafik Uyarısı
Yusuf Mayda, Devlet Hastanesi`nde gerçekleştirdiği hasta ziyaretinin ardından vatandaşlara "trafik" konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Vali Mayda, Ramazan Bayramı programı çerçevesinde İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk ve hastane yöneticileri ile birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesi`ni ziyaret etti.

Bayram tatili nedeniyle az sayıda hastanın kaldığı hastanede servisteki hastaları ziyaret eden Vali Mayda, yetkililerden ve hasta yakınlarından bilgi aldı. Ziyaretin ardından gazetecilere son günlerde bayram tatili ile birlikte artan trafik kazaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mayda, "Mutlulukların perçinlendiği günler olan bayramlarda sevdiğimiz insanları üzmemeliyiz" uyarısında bulundu.

Hastanede ziyaret ettiği hastalardan birisinin de trafik kazası mağduru olduğunu öğrenen Mayda, "Şükürler olsun ki ağır bir yaralı olan hastamız yok. Vatandaşlarımızdan ricamız, trafik kurallarına böyle günlerde daha hassas bir şekilde uymaları. Çoğu zaman kendi dikkatleri yetmiyor. Karşıdakinin dikkatsizliği de sorunlara yol açabiliyor. O nedenle vatandaşlarımız biraz sabırlı olsun. 15 dakika geç ulaşmaları bir sorun teşkil etmez. Sağlıklı, sıhhatli bir şekilde sevdiklerine kavuşmalarını biz istiyoruz.Onları üzmemelerini bekliyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından hastaneden ayrılacağı sırada yanına gelen minik bir kızın kendisi ile bayramlaşma isteğini geri çevirmeyen Mayda, küçük kızın, "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" sorusuna, "doktor" diye cevap vermesi nedeniyle mutlu oldu. Vali Mayda, minik kıza oyuncak bebek hediye etti.
Kaynak: İHA