Kayserili yarışmacılar 400 bin TL kazandı

Calı Para'da Kayserili yarışmacılar Mehmet Yıldız ve Osman Çetinkaya, şimdiye kadar verilen en büyük ödülü kazandılar. Final sorusunda doğru yanıtı bulan ikili, paralarının bir kısmını bakın nereye yatıracak?

Kayserili yarışmacılar 400 bin TL kazandı
Show tv ekranlarında yayınlanan Engin Altan Düzyatan'ın sunduğu Canlı Para yarışmasının dünkü bölümünde rekor ödül sahibini buldu.

“Canlı Para”da şimdiye kadarki en büyük ödülü, Kayserili yarışmacılar Mehmet Yıldız ve Osman Çetinkaya kazandı.

Başarılı bir yarışma çıkaran Yıldız ve Çetinkaya final sorusunu gördü. İkiliye Finalde “Osmanlı’da okula yeni başlayan çocuklar için yapılan merasime ne denir?” sorusu yöneltildi. Yarışmacılar, ellerindeki 400 bin TL’nin tamamını “Amin Alayı” şıkkına koydu.

PARANIN BİR KISMINI ENGELLİLER İÇİN KULLANACAKLAR

Doğru yanıtı veren Yıldız ve Çetinkaya, bugüne kadarki en büyük ödül olan 400 bin TL'yi kazandılar. Duygusal anlar yaşanan Yıldız ve Çetinkaya büyük bir mutluluk yaşadı. "Keşke oğlumda burada olsaydı, bu anı görseydi" diye konuşan Emekli eğitimci Mehmet Yıldız, büyük ödülün bir kısmıyla geçtiğimiz yıl vefat eden engelli oğlunun anısına engelli çocuklar için özel bir rehabilitasyon merkezi kurup, onlar için çalışacağını söyledi.