Gülse Birsel ile çalışmak bir ayrıcalık

Avrupa Yakası'nın Cem'i Levent Üzümcü, Gülse Birsel'in Avrupa Yakası oyuncularının dahil olduğu yeni dizi projesinin içerisinde yer almaya yeşil ışık yaktı. Üzümcü, Gülse Birsel ile çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade ederek, "Gülse ile her havada uçarım" dedi.

Gülse Birsel ile çalışmak bir ayrıcalık
Habertürk ekranlarında yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu Bir Yaz Gecesi Rüyası programının dünkü bölümüne konuk olan oyuncu Leven Üzümcü, Avrupa Yakası'ndaki partneri Gülse Birsel ile her havada uçacağını söyledi.

Üzümcü, Gülse Birsel'in merakla beklenen Avrupa Yakası oyuncularının da dahil olduğu yeni dizi projesinin içerisinde yer alıp almayacağına ilişkin, "Bilemiyorum, projenin tam olarak ne olduğunu bilmek lazım" dedi.

Her zaman için Gülse Birsel ile her havada uçacağını söyleyen Levent Üzümcü, "Çünkü çok iyi bir kalemi vardır onun, çok başarılıdı. Ne istediğini ve ne anlatmak istediğini çok iyi bilir, bunu en pratik yoldan herkesin anlayabileceği şekilde yapar. Onunla çalışmak bir ayrıcalık, umarım tekrar nasip olur" şeklinde konuştu.

"O ne yaparsa çok başarılı yapacaktır" diyen Üzümcü, "Olabilecek en güzel işi, en güzel kadroyla, en doyumsuz işi tekrar yapacaktır" diye konuştu.