Ak Parti Teşkilat Başkanı Erdem Ürgüp`te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Nevşehir`in dünyaca ünlü turistik ilçesi Ürgüp’ü ziyaret etti.

Ak Parti Teşkilat Başkanı Erdem Ürgüp`te

Erdem`i, Ürgüp`e gelişinde, Nevşehir milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Başdere Belediye Başkanı Mustafa Kahraman ve Ürgüp AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Koçak birlikte karşıladı.
Erdem, AK Parti Ürgüp ilçe teşkilatını, Ürgüp Belediyesi Turgut Özal İş Merkezi`nde Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezi`nin yapımını, Ürgüp Duayeri Camii`ni ziyaret etti. Çarşı merkezini gezerek vatandaşlarla selamlaşan ve sohbet eden Erdem, Ürgüp Belediyesi`ne giderek Belediye Başkanı Fahri Yıldız`la makamında bir araya geldi. Daha sonra belediyeden ayrılan Ekrem Erdem, Ürgüp Temenni Mahallesi`nde bulunan tarihi Karamanoğlu Camii`ni ve içinde mezarı bulunan son Osmanlı şeyhülislamlarından Mustafa Hayri Ürgüplü`nün kabrini ziyaret etti. Daha sonra Temenni Tepesi`ne çıkan ve Ürgüp’ü seyreden Erdem, burada bulunan Selçuklu Sultanı IV. Rüknettin Kılıçarslan’ın Türbesi`ni ziyaret etti. Asmalı Konağı da ziyaret eden Ekrem Erdem, gördüğü yakınlıktan ve ilgiden dolayı Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a ve beraberindekilere teşekkür ederek Ürgüp’ten ayrıldı.