Cihan Haber Ajansı Gündemi

Ramazan Bayramı ve Büyük Zafer`in 89.

yıl dönümü kutlanıyor. Bayram namazını Kocatepe Camii`nde kılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Zafer Bayramı`nın 89. yılında Genelkurmay Başkanlığı Şeref Salonu`nda kutlamaları kabul edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Deniz ve Hava Harp Okulu’ndaki diploma törenlerine katılacak. (16.00/18.15)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Deniz ve Hava Harp okullarındaki diploma törenine katılacak. Erdoğan, akşam saatlerinde Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Tani ile görüşecek. (16.00/18.15/20.30)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Yerköy ilçesinde şehit Erhan Ar`ın ailesini ziyaret edecek. (16.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli`de Zafer Bayramı kutlama ve bayramlaşma törenlerine katılacak.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin`de Zafer Bayramı kutlaması ve AK Parti İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşmaya katılarak huzurevi ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret edecek.


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk antına çelenk koyma ve meydandaki geçit törenine katılacak.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında öğretmenevinde düzenlenecek bayramlaşma törenine katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Somali`ye gidecek. (02.00)

SPOR
A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Kazakistan ve Avusturya maçlarının hazırlıklarını Türk Telekom Arena`daki antrenmanla sürdürecek. (19.00)