Başkan Karabağ Personeliyle Bayramlaştı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediyede görevli tüm çalışanlarıyla Ramazan Bayramı öncesi bir araya geldi.

Başkan Karabağ Personeliyle Bayramlaştı
Fen ve Temizlik İşleri şantiyesi ile Çamkıran ve Osmangazi binalarında çalışanlarına seslenen Karabağ, “İzmir’de işçileri, projeleri ve başarılarıyla en çok konuşulan belediye Bayraklı. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.
Başkanlık döneminde üçüncüsünü yaşadığı Ramazan Bayramı öncesi çalışanlarıyla bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ilk durağı Fen İşleri Şantiyesi oldu. Yeni belediye olmalarına karşılık çalışmalarıyla vatandaşlardan övgü dolu sözler aldığını belirten Başkan Karabağ “Biz siyasiler gelip geçiciyiz. Ancak siz çalışanlar kalıcısınız. Sizlerin yaptıkları sayesinde vatandaşlar hizmet görüyor. İzmir’de işçileri, projeleri ve başarılarıyla en çok konuşulan belediye Bayraklı. Sizlerle gurur duyuyorum.” diye konuştu.
Başkan Karabağ, Ramazan ayı boyunca her gün 3 iftar çadırında binlerce vatandaşa iftar yemeği verdiklerini ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 4 bin paket erzak dağıtımında bulunduk. Her mahallede bir eğlence düzenleyerek nostaljik Ramazanları halkımıza yaşatmaya çalıştık. Sizlerle üçüncüsünü yaşadığımız Ramazan Bayramı`nız ailelerinizle beraber hepinize kutlu olsun.”
Başkan Karabağ Temizlik, Fen İşleri şantiyesindeki bayram konuşmasının ardından işçilerle tek tek bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.