Topdes Bürosu 200 Öğrenciyi Giydirdi

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği`nce uygulanan Sokaktaki İnciler Projesi kapsamında 200 çocuğa giysi yardımı yapıldı.

Topdes Bürosu 200 Öğrenciyi Giydirdi
Öğrencilerin ailelerine de gıda paketi yardımı dağıtıldı.

TOPDES Bürosu`nda düzenlenen törende konuşan Vali Musa Çolak, “Siirt, huzuru seviyor. Huzurdan yanadır. Polisimiz de çok güzel çalışmalar yapıyor. Özellikle çocuklarımıza da yönelik çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu projede emeği geçenleri ve destek veren Huzuru Sevenler Derneği yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerden Şehit Davut İlbaş İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ömer Beyen de projeye katılmadan önce polisleri çok kötü bildiğini ve onlardan nefret ettiğini, ancak projeye katıldıktan sonra bu duygularının değiştiğini belirtti. Öğrencilere mont, kazak, pantolon, ayakkabı ve çanta yardımı yapıldı. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği`nin hizmetlerinin yansıtıldığı bir sinevizyon gösterisi de yapıldı. Törende daha sonra öğrencilere elbiseleri Vali Musa Çolak, Emniyet Müdürü Recep Güven ve gazeteciler tarafından dağıtıldı.

TOPDES tarafından yürütülen Sokaktaki İnciler projesi kapsamında sokaklarda çalışan, öğrenimin aksatan öğrencilere ulaşılarak, eğitimlerine destek veriliyor. Bu öğrencilerin dershanelere gitmeleri sağlanıyor.