Semazen Gösterileri Gönülleri Mest Etti

Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Beldesinde Ramazan şenlikleri kapsamında gösterilen semazen gösterileri büyük ilgi gördü.

Semazen Gösterileri Gönülleri Mest Etti

Payas Belediyesi önünde kadir Gecesinde mevlid-i şerif okutuldu, ilahiler söylendi. Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi`nin önemi anlatıldı.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ramazan ayının ilk gününden itibaren hep birlikte Ramazan heyecanını ve coşkusunu yaşadık. Bu gecede Kadir Gecesi böylesi mukaddes ve bin aydan daha hayırlı bir geceyi ihya etmenin manevi hazzını hep birlikte yaşıyoruz. Şimdiden Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.
Payas Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ramazan şenlikleri kapsamında Konya’dan gelen Dolunayda Akşam gurubunun sema gösterileri ilgi gördü .

Alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed’in hayatı ve cahiliye dönemini anlatan ekibin sunucusu Muhammed Emin Kutlu, izleyenlere duygu ve hüzün dolu anlar yaşattı. Gösterilerin finalinde ise Dolunay’da Akşam gurubunun renga renk ışık dizaynı ve ilahi eşliğindeki sema gösterileri ise ilgi ile izlendi.