İstanbul`da Vahşet

İstanbul`da, kendisinden bir çocuğu olan dini nikahlı eski eşini başka erkeklerle ilişkisi olduğu şüphesiyle yeni sevgilisiyle ormana kaçıran ve kazma - kürekle öldüresiye dövüp ormanda diri diri gömdükten sonra pişmanlık duyup hastaneye götüren A.

İstanbul`da Vahşet
Ç.(28) ve sevgilisi Y.C.(25) gözaltına alındı.

Ayazağa Hayat Hastanesi`ne götürdükleri mağdur N.G.`yi (27) yolda bulduklarını ve kendisine bazı kişilerin tecavüz ettiğini söyleyen çift, durumu ağır olduğu için N.G.`yi Okmeydanı SSK Hastanesi`ne götürdü. Tecavüz olayını haber alan polis hastaneye geldi. Polis N.G.`ye "Sana ne oldu?" diye sorunca olay açığa çıktı. Ağır yaralı kadının "Kocam, Yasemin" demesi üzerine hastane kapısında bekleyen çiftin bilgisine başvuran polis "Yol kenarında bulduk galiba tecavüze uğramış" diyen A.Ç. ve Y.C.`denşüphelenerek gözaltına aldı

İstanbul Emniyeti Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliğine getirilen zanlılardan A.Ç. olayı kabul etmedi. Y.C. ise ifadesinde olayı detaylı olarak anlattı. Y.C.`nin ifadesinde, "A.Ç, eski eşi N.G.`nin başka biriyle ilişkisinden şüpheleniyordu. Kendisiyle konuşmak ve gözünü korkutmak istediğini söyledi. `Ben çağırırsam gelmez, sen çağır` diye benden yardım istedi. Benimle gelmeyi kabul etti. Taksiye bindik ve Ayazağa`daki ormanın kenarında indik. A.Ç bizi yol kenarında karşıladı. Onu zorla sürükleyerekormanlık alanın içine götürdü. Kazma ve kürekle vurarak dövdü. N.G kendinden geçince onu daha önceden hazırladığı çukurun içine gömdü. Üzerini toprakla örterken "Hani sadece uyaracaktın, kadın ölecek" deyince yaptıklarından pişman oldu. Birlikte N.G`yi çukurdan çıkarıp hastaneye götürdük. Bizden şüphelenmeleri için yolda bulduk herhalde tecavüze uğramış dedik" diye konuştu

İfade işleminin ardından olay yerine gelen polis, N.G.`yi gömmek için açılan çukur ve üzerinde kan bulunan kazma ve küreği buldu. Okmeydanı SSK Hastanesin`de tedavisi süren N.G.`nin iyileştikten sonra devlet tarafından korumaya alınarak kadın sığınma evine yerleştirileceği öğrenildi.

Daha önce uyuşturucu satmaktan poliste kaydı bulunan A.Ç. ve Y.C. Asayiş Şubesinde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA