İstanbul’da Elektrik Kesintisi

Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Arnavutköy’de bazı semtlerde bakım onarım çalışmalarından dolayı elektrik kesintisi yaşanacak.

İstanbul’da Elektrik Kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.`den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Sarıyer, Gaziosmanpaşa, Beyoğlu işletme müdürlüğü bünyesindeki bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu kapsamda, 28 Ağustos günü 9.00-13.00 saatleri arasında Arnavutköy Yıldırım Beyazıt Caddesi ve civarına elektrik verilemeyecek.

Beşiktaş, Şişli ve Sarıyer’de 4 Eylül günü saat 5.00-8.00 arasında bakım trafo bakım çalışması yapılacak. Buna göre Beşiktaş Gayrettepe, Dikilitaş, Muradiye, Türkali, Cihannüma, Levazım, Balmumcu, Mecidiye, Ulus, Kuruçeşme ve Ortaköy mahallerine elektrik verilemeyecek. Şişli’de Fulya, Teşvikiye, Meşrutiyet mahalleri ile Sarıyer’de Balta Limanı, Fatih Sultan Mehmet, Rumeli Hisarı, Emirgan, İstinye, Reşitpaşa, Pınar, Poligon mahalleleri ile Balta Limanı Kemik Hastanesi, İSKİ Arıtma Tesisleri ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak. Son olarak 6 Eylül günü 9.00-15.00 saatleri arasında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesinde bulunan Kestanelik, Tanyolu, Morçiçek, Kutlubey ve Çiğdem sokakta elektrik kesintisi uygulanacak.