Hadise'nin canlı performansı 10 para etmez

Ünlü Modacı Muammer Ketenci, sanatçıların giyimini eleştirirken lafı Hadise'ye getirerek, "Hadise çıksın, ben 10 saniyede kulaklarımı kapatır dışarı çıkarım. Canlı performansı 10 para etmeyen sanatçılardan" dedi. Ketenci Demet Akalın için de, "Hayatında hiç bir elbiseyi taşıyamayan, kabileyi olmayan tek sanatçıdır" ifadesini kullandı.

Hadise'nin canlı performansı 10 para etmez
Ünlü Modacı Muammer Ketenci, Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programında bazı sanatçıları çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. Ketenci, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki kıyafetleri de eleştirdi.

Ünlülerin giyimini yorumlayan Ketenci, Tarkan için, "Tarkan'ın 1,55-1-60'lık boylarıyla, 39 numara ayağına 44 numara botlarının giyilişi gibi özentilerine çok takmış durumdayım. Niye bilmiyoruma ma Tarkan'da yakıştıramadığım tek şey bu. Bu kadar kaliteli bu kadar güçlü bir sanatçıyı eleştirmek banada yakışmaz. İyi giydiremiyorlar. Biliyorsunuz bir çok kız arkadaşı oldu, imaj meykırlarını onlar ellerine aldılar, çocuğu değişik şeylere soktular. Bir gün bana uğrasın" diye konuştu.

Hadise'nin canlı performansı 10 para etmez

Kıvanç Tatlıtuğ'un ise, kendini hangi gün nasıl formatta hissettiğini, Best Model'deyken bile anlayamadığını ve hala anlamış olmadığını ifade eden Ketenci, "Bir sanatçı sanatçı olmalı" dedi. Programın konuklarından sanatçı Hüseyin Turan'ı örnek göstererek, "Mesela ben Hüseyin Bey'e onu söyleyeceğim. Türkü söyleyen sanatçılarımızın canlı performansları olağan üstü oluyor. Albümlerinde süzme, temizlemeler kesinlikle fazla kullanılmıyor. Ama bir pop sanatçıya baktığınız zaman, mesela Banu Alkan gibi kaç tane süzgeçten geçer, albümü ondan sonra ortaya çıkar. Sadece Banu değil, Demet için de, Hadise içinde geçerli bu. Hadise çıksın ben 10 saniyede kulaklarımı kapatır dışarı çıkarım Canlı performansı 10 para etmeyen sanatçılardan. Kıvaç da asla ve asla giyinemiyor. Kendine ne yakıştığını bilmiyor" şeklinde konuştu.

"DEMET AKALIN İLE ASLA ÇALIŞMAM"

"Hiç bir modacı bu sorumluluğu üstlenerek Demet Akalın'ı giydirmesinler" diyen Muammer Ketenci, "Hayatında hiç bir elbiseyi taşıyamayan, o kareketerizeyi verebilecek kabileyi olmayan tek sanatçıdır, ne takıya ne elbiseye. Ben onunla asla çalışmam. Bu neresinden tüy çıkarsa, neresinden tel çıkarsa bu kıza yakışmıyor. Allah ona öyle bir format vermiş. İç çamaşırla sahne almaya başladı çünkü elbiseyi taşıyamıyor" ifadelerini kullandı.

Ketenci, Beren Saat'e ise her zaman 10 numara verdiğini belirterek, "Beren o güzel elmacık kemiklerine yakışabilecek şekilde giyiniyor" dedi.

Meryem Uzerli'nin giyimine ilişkin de Ketenci, "Bu kızı değiştiremezsiniz. Taşrayla başka şeyler karışık. Bu kızın moda zihni bozuk. Kötü değil zihni karışık. O ne giyse yakışır diyelim Muhteşem Yüzyıl'ın hatrına" yorumunu yaptı.

Ketenci, Ajda Pekkan için, "Asla tartışma kabul etmez. Bir laf söylemek haddime değil. Görülen görülüyor" şeklinde konuştu.

"KEL ERKEK HER ZAMAN AVANTAJLIDIR"

Mesut Yar'ın, "Bir insan giyinmeyi televizyondan öğrenebilir mi" sorusu üzerine Ketenci, "Kesinlikle öğrenemez. En önemli şey kadının da erkeğinde kendini aynanın karşısında tanımasıdır. Boyunun yapısını, kulak mesafesini, kalçayla göğüs arasındaki mesafesini, nasıl çizgilisi olur veya hangi aksesuar ne şekilde takılır, bunu kendisine öğretirseniz ondan sonra işle kolaylaşıyor. Bizim halkımız kendini daha aynada tanımıyor, ne erkek ne kadın. Bir tek şunu söyleyebilirim kel erkek her zaman avantajlı erkektir. Kel erkekler alış verişe hanımefendiyle çıksa veya erkekle çıksa yanında bir arkadaş götürmek isterler. Çünkü o ona sorar alış veriş lezzetli geçer. Ama kel erkeğin böyle bir şeyi yok. O girdiği anda mağazaya renk seçeneği de yoktur, model de yoktur. Şu şu der alır ve hakikaten biblo gibi ortaya çıkar. Neden çünkü saç takıyıd a, rengi de, çizgiyi de yönlendirir" yanıtını verdi.

KETENCİ MUHTEŞEM YÜZYIL'I DA ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU


Ketenci Yar'ın, "Türklere milli bir kıyafet dikseydiniz ne giydirirdiniz?" sorusuna da, "Osmanlı hastasıyımdır erkeğe de kadına da kaftan giydirirdim" karşılığını verdi.

"Osmanlı demek sürekli robadan elbiseler demek değil" diyen Ketenci Muhteşem Yüzyıl dizini hedef alarak, "Orada robadandan kusmak geliyor artık" dedi.

Hadise'nin canlı performansı 10 para etmez

Osmanlı'da dekoltenin kesinlikle olmadığını belirten Ketenci, "Onlar açtıkça açılmış, herhalde padişahın hayat tarzına göre elbise çizgisini yapmışlar, adamı şehvete getirmek amaçlı mıdır nedir bilmiyorum. Onun iç dünyasını kadınlarının üzerine yansıtmışlar, çok yanlış bu" diye konuştu.

Ketenci, bir Hatay defilesi olacağını ifade ederek, "O defilemde medeniyetleri sergileyeceğiz. Oradaki sünni grubumuzun şovunu gördükten sonra o Muhteşem bir Yüzyıl değildi diyecekler" şeklinde konuştu.
BEYAZ GAZETE