Cihan Haber Ajansı Gündemi

27 Ağustos 2011 Cumartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol Milli Takımı`nı Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde kabul edecek.

(16.15)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’te Çocuk Evi`ni ziyaret edecek, bakanlığına bağlı kuruluşların müdürleriyle toplantı yapacak ve partisinin Şehitkamil İlçe Başkanlığı`nın iftar programına katılacak. (13.00/19.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de, Seyyit Burhanettin İftar Çadırı’nda, vatandaşlarla birlikte iftar açacak. (19.26)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Adıyaman`da mobese merkezinin açılışını yapacak. AK Parti İl Başkanlığı ve esnaf ziyaretinde bulunacak olan Bakan Şahin, Toplumsal Gelişim Merkezi`nin düzenlediği dar gelirli vatandaşların çocuklarına kıyafet yardımı törenine ve iftara katılacak. (12.30/19.14)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’da çeşitli gezi ve incelemelerde bulunacak, AK Parti İl Başkanlığı`nda basın toplantısı düzenleyecek. (17.00/19.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Yalova’da, Beşiktaş Tersanesi`nde yapılan ``Gobustan`` isimli tankerin denize indirilmesi törenine katılacak. (18.00)

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı, İzmir`deki tüm engelli derneklerinin davetli olduğu geniş katılımlı iftar yemeği düzenleyecek. (20.00)

İHH Bursa Şubesi açlık ve hastalıkla boğuşan Somali’ye gıda ve ilaçtan oluşan yardım TIR’ını yola çıkaracak. (14.00)

Çocuklara Kur’an okumayı ilahiyle öğretiyor. Adana’da bir cami görevlisi, sözlerini ve müziğini kendisinin yazdığı, Kur’an-ı Kerim’in daha kolay öğrenilmesini sağlayan ilahiye, Kur’an kursuna gelen çocuklarla birlikte bir klip çekti. Profesyonelce çekilen klipte Kur’an-ı Kerim’in harfleri ve harekeleri, okunuşlarıyla birlikte gösterilirken, tecvit kuralları da anlatılıyor. 2 aylık bir süreçte yapılan çekimlerin ardından oluşturulan klip büyük beğeni toplarken, klipte Kur’an okumanın faziletleri anlatılıyor.


Libya’da muhaliflerin ele geçirdiği başkent Trablus’taki gelişmeler izleniyor.

SPOR
A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçı için İstanbul’da toplanacak. (13.30)

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan maçının ilk çalışmasını yapacak. (19.00)