3 yaşındaki Mustafa otomobilde mahsur kaldı

Otomobilde mahsur kalan 3 yaşındaki Mustafa pencere camı kırılarak kurtarıldı.

3 yaşındaki Mustafa otomobilde mahsur kaldı
Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde gurbetçi ailenin otomobilde kilitli kalan oğulları 3 yaşındaki Mustafa Coşkun aracın arka kelebek camı kırılarak kurtarıldı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Konyaaltı’ndaki 3 no’lu plaj ünitesinin otoparkında meydana geldi. Almanya’da yaşayan ve tatil için memleketleri Burdur’da bulunan Coşkun ailesi, denize girmek için bugün Antalya’ya geldi. 15 NR 473 plakalı otomobille sahile gelen aile, 2 no’lu plajdaki patlama sonrası korkarak denizden çıktı. Otomobilin yanına gelen Süleyman Coşkun, oğlu Mustafa’yı araca koyduktan sonra anahtarı da kontağa taktı. Bagaja eşyasını koymak için araçtan inen Coşkun, kapıları kapatıp, dışarıda eşiyle konuşurken otomatik kilit sistemi devreyi girdi, kapılar kilitlendi ve Mustafa otomobilin içerisinde kaldı.

Uzun süre kapıları açmaya çalışan aile, başarılı olamayınca çevredeki polislerden yardım istedi. Çocuğun annesi Ayşe Coşkun, "Pencereleri kırın yoksa çocuğum ölecek" diye gözyaşı döktü. Mustafa şaşkın gözlerle olup biteni izlerken, polisler arka kelebek camını kırdı. Kapıyı açarak içeri giren bir polis memuru, çocuğu kucağına alıp bir süre sevdikten sonra ailesine teslim etti. Baba Süleyman ve anne Ayşe Coşkun, oğullarına uzun süre sarıldı.