Thy`den Frekans Artışı

Türk Hava Yolları`nın (THY) pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan Lviv (Ukrayna) uçuşları yeniden başlıyor.

Frekans genişletme çalışmaları kapsamında ise Ukrayna`da Donetsk, Kiev, Odessa, Amerika`da Washington DC ve Los Angeles`a yapılan seferlerin sayıları artırılıyor.

THY`den yapılan açıklamaya göre, halihazırda devam eden uçuş frekanslarını genişletme çalışmaları doğrultusunda Ukrayna`da Donetsk, Kiev, Odessa, Amerika`da Washington DC ve Los Angeles`a gerçekleştirilen sefer sayıları artırılacak. Mevcut tarifede haftada iki gün icra edilen Donetsk (Ukrayna) seferleri iki katına çıkarılarak 9 Eylül 2011 tarihi itibarıyla salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşecek. Türk Hava Yolları ayrıca Ukrayna`da diğer uçuş gerçekleştirdiği Kiev veOdessa noktalarına da seferlerini artıracak. 12 Eylül 2011 itibarıyla Kiev uçuşları haftada 12 sefer, Odessa uçuşları haftada 11 sefer gerçekleşecek.

Amerika`da Washington DC ve Los Angeles`a gerçekleştirdiği seferlerini de artıracak olan Türk Hava Yolları, halihazırda 5 gün gerçekleştirdiği Washington DC seferlerini 29 Ağustos 2011 itibarıyla haftada 6 sefere, mevcut tarifede haftada 4 gün gerçekleştirdiği Los Angeles seferlerini ise 30 Ağustos 2011 tarihi itibarıyla haftada 5 sefere çıkaracak.

Ayrıca pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan İstanbul-Lviv-İstanbul seferleri, 25 Ağustos 2011 tarihi itibarıyla haftada 3 gün (pazartesi, perşembe, pazar) olarak yeniden başlayacak.
Kaynak: İHA