Counter Strike GO PAX'da oynanabilecek

Counter Strike Globel Offensive, PAX'da Xbox 360 üzerinden gösterilecek. Oynanabilir bir sürümle oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun söylentilere sebep oldu.

Counter Strike GO PAX'da oynanabilecek
GamesCom öncesi açığa çıkan ve resmi duyurusu da gecikmeyen yeni Counter Strike oyunu Global Offensive, PAX'da oynanabilecek. 26 Ağustos'ta düzenlenecek olan PAX oyun fuarında Xbox 360 sürümü gösterilecek olan Counter Strike GO, konsolların yanı sıra MAC için de geliştiriliyor.

PC'de popülerliğini yakalayan CS serilerinin yeni oyunun bir konsolda lanse edilecek olması bazı soruları akıllara getirdi. Call of Duty Modern Warfare 2 ile konsol dizinli olması yüzünden Hitbox sorunları yaşanıyordu CS gibi uluslararası alanda turnuvaları düzenlenen bir oyunda Hitbox sorunlarının olması istenmeyen unsurların başında geliyor.

Oynanış tarzını koruyan CSGO, eski oyunlardaki orijinal haritalardan bazılarını muhafaza edecek. Dust bu haritalardan bir tanesi. Ayrıca yeni oyun modları, matchmaking sistemi, lider tablosu ve dahası yine oyuncuları bekleyen yeniliklerden.

Valve şaşırtan ataklar yaparken EA oyunlarının Steam'den birer birer ayrılmasından bir hayli rahatsız. CSGO beklenen etkiyi oluşturup oyuncuların Steam'de kalmasına destek olabilecek mi ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.