Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı

Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı bu akşam Osnatel Arena Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı D-Smart'tan canlı olarak yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati Türkiye saati ile 19.30. Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçından sonra Türkiye'ye dönecek. Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı tüm detayları BeyazGaze

Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı
Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı bu akşam Osnatel Arena Stadyumu’nda oynanacak. Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı D-Smart'tan canlı olarak yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati Türkiye saati ile 19.30. Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçından sonra Türkiye'ye dönecek. Fenerbahçe Werder Bremen hazırlık maçı tüm detayları BeyazGazete.com'da.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Osnatel Arena Stadyumu’nda yaptığı akşam antrenmanı ile tamamladı.

Werder Bremen ile oynanacak hazırlık maçının yapılacağı Osnatel Arena Stadyumu’nda Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 20.30’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Palermo maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncuları ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenman da 2 grubu ayrılarak, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda yapılan pas organizasyonları yapan oyuncular antremanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.BeyazGazete

Antrenmana ağrıları bulunan Mehmet Topuz, sol pubis kemiğinde ağrıları olduğu için tedavi için İstanbul’a dönen Semih Şentürk ile U18 Milli Takımı’nın kampında bulunan Recep Niyaz katılmadı.

Öte yandan Diego Lugano ise çalışmalarını kondisyoner Alper Aşçı ile fizyoterapist Orhan Şakir eşliğinde kaldıkları otelde sürdürdü.

Takım Werder Bremen maçına hazır

Bu antrenman ile ikinci etap çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçemiz 23 Ağustos Salı günü Osnatel Arena Stadyumu’nde oynanacak olan özel maçta Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlama saati Türkiye saati ile 19.30. Fenerbahçe maçın ardından özel uçakla Türkiye’ye hareket edecek.

FENERBAHÇE - PALERMO HAZIRLIK MAÇI GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

Alex: Moraller üst düzeyde
Alex de Souza, Almanya kampında yavaş yavaş eski hüviyetlerine kavuştuklarını belirterek, "Bu iyiye işaret" dedi. Sadece futbolu konuşmanın çok güzel olduğunu ifade eden sarı-lacivertli kaptan, "Takımda herkesin morali üst düzeyde. Hocanın işi de artık eskiye oranla daha kolay" açıklamasını yaptı. BeyazGazete

Gökhan'la özel görüşme

Teknik direktör Aykut Kocaman, idman öncesi Gökhan Gönül'le bir görüşme yaptı. A. Madrid ve Valencia'nın transfer listesinde yer aldığı ve takımdan ayrılacağı ileri sürülen oyuncusuyla konuşan sarı-lacivertli hoca, "Sen bu takımın önemli bir parçasısın. Dedikoduların kafanı karıştırmasına izin verme" dedi.

Elle Ertuğrul ayakla Serkan
Sarı-lacivertli ekibin dün sabahki çalışmada kaleciler Volkan, Mert, Serkan ve Ertuğrul, çok çekişmeli bir şekilde kuvvet, dayanıklılık, reaksiyon, pozisyon alma ve çabukluk çalışması yaptı. Elle yapılan gol atma yarışında genç kaleci Ertuğrul, ayakla yapılan gol atma yarışında ise Serkan birinci oldular. BeyazGazete

Volkan bu işe çok bozuldu!

F.Bahçeli futbolcular, dün sabahki antrenman sonrası turnuva yaptı. Maçlar hayli çekişmeli geçerken, turnuvayı finalde Bekir, Özer ve Selçuk'tan kurulu takımı 5-2 yenen Gökhan, Sezer ve Topuz'dan oluşan takım kazandı. Topuz, enfes kurtarışlarla değme kalecilere taş çıkartırken, "Volkan'ın tahtı sallanıyor" yorumları yapıldı.