İbrahim Tatlıses Almanya`ya Geldi

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve uzun süredir İstanbul`daki bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören sanatçı İbrahim Tatlıses dün özel uçağıyla Almanya`nın Münih kentine geldi.

Yerel saatle 20.00`de özel TC-IBO uçağı ile Almanya`nın Münih havaalanına gelen İbrahim Tatlıses buradan karayolu ile ameliyatın yapılacağı Murnau kasabasındaki Berufgenossenschaft Unfallkliniğine geçti. Basın mensuplarına daha önce Tatlıses`in 22 Ağustos`ta Almanya`ya gideceği bilgisi verilmişti, ancak Tatlıses sürpriz şekilde bir gün önce Almanya`ya hareket etti. Almanya`ya hareket eden Tatlıses`i oğlu Ahmet Tatlı uğurlarken menajeri Eyüp Kanat Tatlıses`e eşlik etti.

Tatlıses`in yapılan beyin ameliyatı sırasında kurşun yediği taraftaki kafatasının kemikleri alınıp, karın zarına yerleştirilmişti. O kemikler Tatlıses riski atlattıktan sonra tekrar yerine konulacaktı ancak kemiklerdeki erime ya da başka bir sorun nedeniyle bu mümkün olmadı. Onun yerine Tatlıses için suni kemikler üretildi. Almanya`daki Murnau kliniğinde yapılacak son operasyonla suni kemikler Tatlıses`in kafatasına yerleştirildikten sonra beyin basıncı riski de ortadan kalkacak.
Kaynak: İHA