Galatasaray Store Tır`ı Çorlu`da

Trakya turuna çıkan GalataSaray Spor Kulübü`nün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu Galatasaray store TIR`ı, Edirne ve KIRklareli’nden sonra 3.

durağı olan Tekirdağ`ın Çorlu ilçesine geldi.

Çorlu Heykel Meydanı`na konuşlandIRılan TIR`ın sorumlusu Nizamettin Atik, GS Store TIR`ı ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye`nin dört bir yanını dolaşarak taraftarlarıyla buluştuklarını söyledi.
Trakya turuna çıkarak lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atik, ``İlk gün olmasına rağmen Çorlu`lu Galatasaray taraftarlarının ürünlere gösterdikleri ilgi beklediğimizin çok üzerinde oldu. Bu ilgiden oldukça memnun kaldık`` dedi.
Perşembe günü akşama kadar Çorlu`da kalacaklarını belirten Atik, ``Çorlu`da 4 gün kalacağız. Futbolu seven herkesi ürünlerimizi görmeye bekliyoruz. TIR`ımızda anahtarlık, tişört, çanta, forma, eşofman, bileklik, saat, kupa, kırtasiye ürünleri gibi yaklaşık 100 çeşit ürünümüz var. Taraftarlar TIR`ımıza geldiğinde mutlaka kendilerine göre bir şey bulup alacaklardır. Tüm Çorlu halkını bekliyoruz`` açıklamasını yaptı.