Kütahya`da Silahlı Kavga: 2 Ağır Yaralı

Kütahya`da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında tartışma çıktığı öğrenilen iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kütahya`da Silahlı Kavga: 2 Ağır Yaralı
Kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiler göre; daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu öğrenilen Arif Dönmez ile Bahtiyar Ceylan`ın ikamet ettiği Yıldırım Beyazıt Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerindeki sokakta meydana geldi.

Gece yarısı oyun oynadığı kahvehaneden ayrılan Arif Dönmez, Bahtiyar Ceylan`ı arayarak evinin önüne inmesini istedi. Burada bir süre tartıştıktan sonra Bahtiyar Ceylan`ın küfür etmesi üzerine Arif Dönmez olay yerine geldiği 43 FN 520 plakalı otomobilin içerisinde bulunan pompalı tüfekle Bahtiyar Ceylan`a 4 el ateş etti.

Silah sesini duyan Bahtiyar Ceylan`ın oğlu Mustafa Ceylan dışarıya çıkarak babasının vurularak yerde yattığını farketmesinin ardından Arif Dönmez`e saldırdı. Dönmez`in elinde olan pompalı tüfeğin dipçiği ile başına vuran Mustafa Ceylan babasının yanına gitti.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Bahtiyar Ceylan ile Arif Dönmez`i Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Acil Servisi bölümüne kaldırdı.

Olayda kullanılan pompalı tüfek Mustafa Ceylan tarafından polise teslim edilirken, her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.