Vali Yüksel Ankara Polisi İle İftarda Buluştu

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çevik Kuvvet Şubesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Vali Yüksel Ankara Polisi İle İftarda Buluştu
Ankara Çevik kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binasında verilen iftar yemeğine Vali Yüksel`in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, müdür yardımcıları, şube müdürleri ile çevik kuvvet personeli de katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Yüksel, "Mağfireti ve bereketi bol bir gecede polisin iftar sofrasında olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum" dedi

Yüksel, daha önce Emniyet Genel Müdürü olarak 1996 yılında geldiği Çevik Kuvvete, 15 sene sonra bu defa Ankara Valisi olarak tekrar gelip Çevik Kuvvet mensuplarıyla kucaklaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve heyecan duyduğunu söyledi. Vali Yüksel, dünyada yeni değişim ve dönüşümlerin olduğunu, meydana gelen değişim ve dönüşümler sonucunda sokaktaki insanların polisten beklentilerinin de arttığını ve bu nedenle bu durumu en yakından takip etmesi gereken meslek grubunun Polis Teşkilatı olması gerektiğinibelirtti. Vali Yüksel, "Devletinin üniterliğini, devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ve al bayrağının yüceliğini bu üniformayı giyen herkes yüreğinde hisseder. Yaptığı yemini uğruna gerektiğinde canını dahi vermekten çekinmeyen Polisimiz milletinin emrinde ve hizmetinde olmaktan dolayı da onurlu ve gururludur" dedi.

Vali Yüksel, "Ankara polisinin çalışmalarını çok yakından takip ediyorum. Ankara polisi özellikle son bir yıllık süre içerisinde iş ve işlemlerinde, vatandaş ile buluşmada, hizmetlerini halkla yan yana getirmede, teknolojiyi kullanmada, Ankara`yı dirlik ve düzen içinde tutmada, huzur ve güveni sağlamadaki başarılı çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Özellikle çevik kuvvet, sokakta halkla buluşmada işte benim polisim bu dediği ve de toplum desteğinin en yüksek seviyede sağlanabileceği son dereceönemli bir buluşma yeridir ve Ankara polisinin de hizmetlerinin aynasıdır" dedi

Vali Yüksel, Ankara polisinin hizmetlerin ifasında meşruiyetten asla ayrılmamasını, profesyonel davranmasını ve mesleki sorumluluğunu asla unutmamasını isteyerek "huzur ve güvenliği sağlanmış Ankara hepimizin hedefidir" diyerek sözlerini tamamladı. Çevik kuvvet polisleri tarafından Vali Yüksel`e, çevik kuvvet polis kaskı hediye edildi.
Kaynak: İHA